winnywelzijn@outlook.com  |  06 – 108 13134
Follow us :-

Over Winny

Winny is een vrouw die weet wat ze wil én hoe ze dat voor elkaar kan krijgen. Of het nu gaat om een persoonlijk beauty advies of een tevreden, vaste klantenkring vergaren; ze draait haar hand er niet voor om. Toen ze twintig was, kwam ze zoals veel andere Chinezen naar Nederland. Ze sprak de taal niet, leefde zonder haar geliefde familie, maar beschikte (toen al) over enorm veel wilskracht om een succesvol bestaan op te bouwen in dit nieuwe, vreemde land. Ze werkte in een restaurant om wat bij te verdienen, maar altijd werkte ze in haar vrije tijd aan haar droom: het welzijn van de mens.

Na een goedlopende massagesalon te hebben gehad aan het altijd-drukke Rembrandtplein, opende ze vorig jaar in haar woonplaats Almere haar salon Winny & Welzijn. Omdat Winny naast de zorg voor haar twee kindjes óók wil blijven leren, is ze begonnen met een studie acupunctuur. Hierdoor loopt ze stage in ’t Chinese Medical Centre te Amsterdam. Welke al meer dan 27 jaar een voorloper is op het gebied van traditionele Chinese gezondheidsbehandeling door middel van o.a. acupunctuur.

Winny is er heilig van overtuigd dat iedereen kan beschikken over een ontspannen lichaam en staat altijd klaar om je een persoonlijk advies te geven. Elk lichaam is uniek en daardoor neemt ze voor haar behandelingen altijd ruim de tijd voor je.

Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek in haar salon Winny & Welzijn in Almere of neem telefonisch contact met Winny op voor een behandeling in Amsterdam.

Ons adres: Alseidenstraat 20, 1363 SR Almere
Telefoonnummer: 06 – 108 13134