winnywelzijn@outlook.com  |  06 – 108 13134
Follow us :-

Reviews

Op deze pagina vindt u reviews van onze (tevreden) klanten. Wilt u uw ervaringen met Winny & Welzijn delen met anderen? Dan kunt u uw review insturen via het formulier hier rechts op de pagina.

Reviews

One of the best personal healthcare advisers and specialists that I have ever met

Ik ben in 2007 bij Winny terechtgekomen met klachten als pijn in de nek en oververmoeidheid. Deze klachten blijken achteraf te herleiden naar een auto ongeluk in mijn jeugd waarbij een breuk en hernia in mijn 5e/6e nekwervel ontstonden. Dank zij Winny kan ik goed functioneren. Ze staat altijd klaar als ik pijn heb en na behandeling kan ik weer ertegen aan. Ik beveel Winny van harte aan als adviseur en behandelaar op het gebied van diverse behandelingen volgens Chinese traditionele geneeswijzen. En ik beveel Winny zeker aan als mens omdat ze meedenkt en niet zomaar wat doet!

Na zes jaar klachten aan mijn rug en nek te hebben gehad, ben ik gelukkig Winny tegengekomen. Mijn diagnose was fibromyalgie en er werd me verteld dat ik zou moeten leren leven met de pijn, maar na enkele behandelingen bij Winny is de pijn bijna weg.

Al lange tijd ben ik een tevreden client bij Winny. Eerst in haar salon in Amsterdam en nu rijd ik naar Almere poort. Al jaren word ik door haar cosmetisch behandeld, echt super goed. Ook over de massage/cupping massage van Winny ben ik zeer enthousiast. Ik onderga deze al jaren en mijn gezondheid en energie zijn enorm toegenomen terwijl ik toch echt een jaartje ouder word. Klachten verdwijnen. Winny straalt een enorme rust uit, onderzoekt klachten grondig en is zeer serieus met haar vak bezig. Zeneemt de tijd voor je en geeft eerlijke en oprechte adviezen. Haar doel als vakvrouw:" Ze wil helpen" ..... dat is wat haar gelukkig maakt.......en mij ook!!

Winny is voor mij al 10 jaar een zeer goed en vakkundig, professioneel adres voor allerlei massagetechnieken. Voor het gezicht, lichaam, voeten, cupping en tevens de nieuwste anti-age behandeling met direct zichtbaar resultaat. Daarnaast heeft zij veel kennis van het functioneren van het menselijk lichaam mede dankzij haar interesse en Chinese achtergrond. Winny is een hartelijke persoonlijkheid die nuttige adviezen geeft, voor mij een heel waardevol adres.

Sinds 2013 krijg ik regelmatig van Winny de beste voeten - reflexologie - massages die je je kan voorstellen .
Voet zolen zijn de spiegel van je lichaam en gezondheid .. Winny is een meester in analyseren waar je een lichamelijk probleem hebt en wat je er aan kan doen . Bovendien zeer ontspannende sfeer !

Ik kom al bijna 20 jaar bij winni. De eerste keer dat ik bij haar kwam had ik enorme acne waar geen dermatoloog me nog vanaf had kunnen helpen. Ik ben 2 maanden lang intensief door winni behandeld en toen was alle acne voorgoed weg! Nog steeds kom ik heel regelmatig bij winni voor gezichtsbehandeling, ik wil bij niemand anders, winni weet wat ze doet. Als t nodig is doe ik bij haar ook massage of cupping, dat kan ze ook heel goed. Winni verkoopt ook fijne gezichtsproducten. Kortom: ik zou niet weten wat ik zonder winni zou moeten! Ik kan haar zeker aanbevelen. Ik ben en blijf zelf haar trouwe klant.

Winny is een vakvrouw en weet professioneel met de klanten om te gaan. Of het om een advies gaat of behandeling, ik ben zeer tevreden op de manier hoe ze te werk gaat. Winny is een aanrader.

Ik ben al jaren een vaste klant van Winny samen met mijn zus. Maandelijks kwamen we haar bezoeken in Amsterdam toen zij daar nog een beauty salon had. Tot de dag van vandaag kom ik hier nog steeds voor een medische massage maar ook wat aan mijn uiterlijke verzorging. En daarnaast krijg ik altijd wel wat leuke en leerzame tips! In ieder geval is t hier heel fijn en word je ook echt geholpen.

Ik had eerst iets dat op mijn voet groeide en als je er op ging staan deed het heel veel pijn, dus ik ging naar de dokter en ze hebben het toen met een mesje weg laten hallen en het deed verschrikkelijk veel pijn. En later groeide het ook nog weer terug! Dus toen zeide ze tegen mij dat ik een soort van crème en zelfs chemische moet laten in smeren, maar dat wilde ik niet dus ik ging naar deze winkel winny en welzijn en zij heeft mij een acupunctuur en moxa behandeling laten doen 2/3 keer en het is over en het doet niet meer pijn en mijn eigen huid is zelfs weer terug gekomen! Dus als ik jou was zou ik je aanraden om daar naar toe te gaan als je problemen hebt!!